Malawi case McBeth M.

0
29

Casus 6, Case 182. By Arjen Pasma He or she is born on the 3rd of December 2010, now 6 months old. It is not clear if this is a boy or a girl. The different homeopaths are talking about he and she. File nr. 885/11. 13th of May 2011 (Hom.: Arjen and Andrea) Cough…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelMalawi Case Clement B.
Volgend artikelReconciling extremes, Manganum
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.