Tungsten muriaticum and the path to an unknown remedy

0
27

A powerful 
white stag An unusual remedy proving symptom leads in a patient with chronic vaginal mycosis hints at Tungsten. In the patient‘s personality and her dreams there are correlations with stage 6 of the Gold series. Due to the strong emphasis on the mother theme, the chlorine salt of Tungsten is chosen. The author…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelReconciling extremes, Manganum
Volgend artikelLapis lazuli case. Woman with stiffness
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.