Grindelia heals two cases of bronchitis, high blood pressure, and skin problems

0
33

Lacerated and battered With this case, which is eventually healed by an unknown remedy from the Asteraceae family after an initially incorrect prescription, the author not only shows us the remedy picture of Grindelia. He approaches the prescription in a variety of homeopathic ways, finally cracking the code 666.45.06, which Jan Scholten has assigned to…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelAntimonium tartaricum and mycoplasm nosodes 
Volgend artikelAmbra grisea provides salvation from the trauma of extinction
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.