Lapis lazuli case. Woman with stiffness

0
38

The woman whose hands I didn‘t save  A lonely, rigid patient with little contact to other people suffers from severe chronic rheumatism leading to deformation and stiffness, especially in the fingers. Stiffness and rigidity, constriction, despondency, isolation, and depression finally lead to a stone remedy. With potentized Lapis lazuli the reserved woman gradually opens up…

This content is for members only.
Log In Register
DELEN
Vorig artikelTungsten muriaticum and the path to an unknown remedy
Volgend artikelAntimonium tartaricum and mycoplasm nosodes 
Vanuit de neerlandistiek kwam ik in de journalistiek. Werkte het meest voor non profit organisaties op het gebied van wonen, milieu en gezondheid. Op mijn dertigste ging het roer om. Ik ging natuurgeneeskunde en homeopathie studeren. In 1990 starte ik mijn praktijk. In 1995 startte ik met het blad Dynamis. Kopij boven tafel brengen en organiseren dat er kwaliteitsinformatie bij de lezer komt, kortgezegd een blad maken, dat is mijn passie. Vanaf 2017 mag ik als uitgever Dynamis online brengen. Een prachtige uitdagende klus, alleen mogelijk met de inzet van veel vrijwilligers, auteurs en lezers.