Advertentie

Recente Artikelen

PTSS

Post Traumatische Stress Stoornis komt voor bij uitgezonden militairen. Maar ook bij de omstanders en familie van het schietdrama in Alphen aan den Rijn. Of bij de mishandelde buschauffeur. De krantenlezer vergeet het, maar de direct betrokkenen en de familie niet. Wij bieden u een overzicht van wat PTSS is, met een homeopathische dd.

Eczeem en psoriasis

Eczeem en psoriasis behoren tot de meest voorkomende huidziekten. Hoewel het twee duidelijk verschillende ziektebeelden betreft is het verschil voor de leek niet altijd duidelijk te zien. Belangrijk is dat wel, omdat iedere keer weer blijkt dat psoriasis veel lastiger te behandelen is dan eczeem.

MUST READ

- Advertisement -
 • Voor het eerst aanmelden

  Bent u NVKH Lid, studentlid of aspirantlid, meld u aan via de button Aanmelden links boven. Gebruik het wachtwoord waarmee u bij de NVKH bekend bent.

  Voor overige aanmeldingen, nieuwe abonnementen, zie onder Dynamics of Winkel bovenaan.

 • Edities van Dynamics meerdere malen per maand nieuwe artikelen

  Niet langer wordt in een keer het hele nummer van Dynamics gepubliceerd. U treft meerdere keren per maand nieuwe artikelen.

  Kijk ook op het engelstalige deel van deze site door rechts boven te kiezen voor de engelse vlag. Ieder nummer zijn er ook engelstalige artikelen die niet vertaald zijn in het nederlands.

 • Redacteuren en vertalers gezocht

  Dynamics krijgt steeds meer artikelen, vaak in het engels. Voor het redigeren en vertalen zoeken we homeopaten die willen vertalen en/of redigeren.

  Mail Frans van Rooyen op redactiedynamis@gmail.com

   

 • Komende seminars

 • Categorieen

 • Deze maand in Dynamis

 • Zoek artikelen

HEALTH

Bamboe

Een opwindend nieuw middel tegen reumatische aandoeningen en menstruatieproblemen wordt geprofileerd door Raymond Sevar. Vertaling Martine du Floo In 1997 voerde Berndt Schuster een proef uit...

SCIENCE

Seminar Rienk Stuut: Carbon, Oxygenium, Nitrogenium, Hydrogenium De elementen van het...

De voor het leven zo belangrijke elementen koolstof, zuurstof, stikstof en waterstof vertegenwoordigen algemene thema’s, die een ieder in zichzelf zal herkennen. Rienk Stuut verduidelijkt deze thema’s aan de hand van beeldende casuïstiek.
- Advertisement -

Verslag congres Riga

‘Homeopathy between Art and Science' was de titel van het internationale homeopathie congres dat van 18 t/m 21 mei in Riga (Letland) was georganiseerd. De subtitel was ‘The Bridge between East and West. Frans van Rooijen was er voor Dynamis en doet verslag.

Themadag Ina van de Graaf en KaraLeela Oderkerk: Stervensbegeleiding: LEVEN in...

De indrukwekkende themadag 'Stervensbegeleiding' zal nog lang naresoneren volgens nieuw redactielid Trudy Leenders. Ina van de Graaf (klassiek homeopaat) en KaraLeela Oderkerk (gezondheidszorgpsycholoog) helpen patiënten in hun laatste levensfase een zachte dood te sterven. Als therapeut moet je een persoonlijke reis maken om te beseffen door welk proces je patiënt heen moet. Ieder mens sterft zoals hij/zij geleefd heeft!

Interview met Nadita Shah *strange, rare and peculiar’

Op 28 en 29 september organiseert de NVKH in Bodegraven een seminar. Spreekster Nandita Shah uit India praktiseert tegenwoordig in Auroville, een spiritueel centrum. Thema van dit tweedaagse congres is ‘Small remedies and compensated states’.