Natuurgroothandel

NATUURGROOTHANDEL®. Meer dan zomaar een groothandel.

 

Je vindt bij ons niet alleen artikelen zonder e-nummers en zonder toegevoegde suikers, maar ook kennis op het gebied van allergenen binnen food en “meuk in non-food” Daarnaast vind je op onze website een onschatbare bron aan inspiratie die perfect aansluit op jouw voedingsstijl.

Kennis die wij willen delen middels onze site, social-media en onze bloggers. Culinaire inspiratie in de vorm van recepten op de site, kookdemonstraties op de open dagen en op beurzen.

De naam Groothandel: wij zijn er voor particuliere consumenten en zakelijke klanten.

Wij noemen het groothandel, omdat je extra voordeel ontvangt bij het bestellen in collo’s: de omverpakking van een product. De collo-inhoud/ omverpakking staat altijd bij het product vermeld.

Bij het bestellen en kopen van de omverpakking ontvang je altijd meer dan 10% korting. Deze prijs staat eronder vermeld.

Waar staan wij voor?

– géén e-nummers

– géén toegevoegde suikers

– géén junkvoeding

– géén geraffineerde suikers

– géén producten van witgemalen meel (gemaakte brood- en banketbakkerswaren)

– géén kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

– géén conserveermiddelen van chemische aard

– jouw boodschappen gratis thuisbezorgd (voor bestellingen binnen Nederland), ongeacht het aankoopbedrag.

Bovendien sturen onze abonnees regelmatig het laatste nieuws op het gebied van gezonde voeding in onze nieuwsbrief. Ook kun je de laatste exclusieve blogs van onze bloggers hierin vinden. Ontdek bijvoorbeeld nieuwe, unieke recepten en ervaringen met de laatste trends in natuurlijke en gezonde voeding. Mis hem niet en schrijf je nu in!

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Bezoek snel onze site, of bekijk hieronder een greep uit ons immer groeiende assortiment meer dan 1500 producten.

PS. Voor therapeuten, of klanten die via hun therapeut bij ons bestellen, hebben wij speciale inkoopprijzen. Neem direct contact op met ronald@natuurgroothandel.com voor meer informatie..