Advertentie
HE-VSM-logo-pay-off-2015
  • Website: www.vsm.nl

VSM

VSM is een bedrijf met een groen hart. Al meer dan 100 jaar ontwikkelen en produceren wij onze producten op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. We zoeken hierbij naar de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft.

VSM is bekend geworden door de verkoop en productie van homeopathische geneesmiddelen. Homeopathie is een geneeswijze die het zelfherstellend vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze stimuleert door het lichaam een prikkel te geven. Van nature is het lichaam krachtig. Het kan dus heel veel zelf bestrijden en herstellen. Soms raakt het natuurlijk evenwicht in het lichaam verstoord.

Tegenwoordig heeft VSM een breder assortiment producten, op natuurlijke basis. VSM is voor alle leeftijden, van baby’s tot ouderen. Voor iedereen die bewust met zijn of haar gezondheid omgaat en die bewust voor producten met een natuurlijke oorsprong kiest. Met VSM Kind heeft VSM een complete serie natuurlijke kinderproducten, speciaal ontwikkeld vanaf 0 jaar.

We zijn trots dat 8 van de 10 huishoudens bekend zijn met onze producten.

Bezoek ons op www.vsm.nl of www.vsmkind.nl

De producten van VSM

VSM biedt natuurlijke oplossingen bij zelfzorgklachten, voor iedereen van alle leeftijden. Dit doen wij al meer dan 100 jaar op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken steeds naar de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. We zeggen niet voor niets dat VSM je kracht uit de natuur geeft.

Kracht uit de natuur. Dit geldt ook voor homeopathie. Homeopathische geneesmiddelen geven het lichaam een extra stimulans om een verstoord evenwicht zelf te herstellen. Door de speciale bereidingswijze van onze homeopathische geneesmiddelen hebben ze een milde werking en worden in het algemeen goed verdragen.

Naast het grote assortiment enkelvoudige homeopathische producten bevinden onze producten zich ook op de zelfzorgmarkt. Met onder andere Calendulan, Arniflor en Spiroflor hebben we producten in huis die in de meeste medicijnkastjes voorkomen. Deze producten bewijzen in sommige gevallen al meer dan 30 jaar hun werking. De productie van ons assortiment geschiedt in Duitsland, bij moederbedrijf Schwabe.

Voor de allerkleinsten is een goede gezondheid ook belangrijk voor de ontwikkeling. Daarom is er VSM Kind. VSM Kind is de expert op het gebied van natuurlijk opgroeien en weet precies wat er nodig is voor de eerste jaren van je kindje. De producten van VSM Kind zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en al vanaf de geboorte te gebruiken. Cinababy druppels, Tussikind en Chamodent zijn veelgebruikte producten in de eerste levensfase.

Vanaf 2013 is ons VSM assortiment uitgebreid met onder andere VSM Nisyleen hoestsiroop, VSM Spiroflor spray, VSM Oogdruppels en VSM Derma wondgel. Alleen hebben een natuurlijke basis. Aan ons VSM Kind assortiment worden ook natuurlijke producten toegevoegd. Oder ander VSM Kind Prrrikweg spray, VSM Kind Waterpokken spray en VSM Kind Chamodent tandgel zijn tot op heden een mooie aanvulling op ons assortiment.

Vergoeding

Al onze homeopathische geneesmiddelen hebben een RVG-registratie. Dat betekent dat ze voor vergoeding in aanmerking komen bij veel aanvullende verzekeringen. Op www.vsm.nl/homeopathie is een recente voorraadlijst enkelvoudige homeopathische geneesmiddelen te downloaden. Op www.vsm.nl/producen wordt weergegeven welke van onze zelfzorgproducten een homeopathische status heeft. Ook onze homeopathische zelfzorgmiddelen komen in aanmerking voor vergoeding.

Boeken

Reviews

Nieuws

januari 2019
M D W D V Z Z
« okt    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recente artikelen

Casus vrouw septische shock

Een casus met ernstige pathologie. Sepsis, CVA, hersenschade. Door Farokh Master Een vrouw van 66 jaar heeft een shock had opgelopen als gevolg van bloedvergiftiging. Die...

Bamboe

Een opwindend nieuw middel tegen reumatische aandoeningen en menstruatieproblemen wordt geprofileerd door Raymond Sevar. Vertaling Martine du Floo In 1997 voerde Berndt Schuster een proef uit...

Fragility means to give an image of stability

Roberto Petrucci found the right remedy for a 24 year old man with physical and emotional problems caused by frequent urging to urinate. By...

Geselecteerde casuïstiek Alex Leupen, tweede serie van 5.

Casus vrouw met nekklachten en tintelingen na aanrijding Dit is de tweede reeks van vijf Cases van Alex Leupen, kort en helder weergegeven. Praktijkgevallen met...

Het domein van de mineralen: verkenning van de 5e rij

Het domein van de mineralen: verkenning van de 5e rij Casus: Dr. Rajan Sankaran, van The Other Song Redactie: Dr. Ruchita Shah en Armeen Jasavala, The...