Wat is Dynamics

Wat is dynamics

Homeopathie magazine Dynamics is de digitale voortzetting van het vakblad voor klassiek homeopaten Dynamis, dat de NVKH van 1995 t/m 2016 uitgaf.

De NVKH besloot eind 2016 om te stoppen met Dynamis. Zij vroeg Frans van Rooijen, op eigen titel het blad voort te zetten. De rechten voor de naam Dynamis bleven bij de NVKH. Daarom heet het online magazine Dynamics. Het digitale maakt het een meer dynamisch blad.

Het logo van Dynamics biedt de vroegere Dynamis lezer een herkenning

En het laat zien dat dynamics meerdere bladen (de blaadjes aan de C) kan omvatten: een Nederlandstalig blad, een Engelstalig blad en desgewenst een blad voor Dieren-homeopaten, leden van een beroepsorganisatie van homeopaten in Nederland of waar dan ook ter wereld. Wilt u een apart blad voor uw organisatie op Dynamics? Dat kan. Het principe is dat Dynamics veel artikelen met u deelt en u met de andere Dynamics lezers. Een aantal artikelen kunt u alleen toegankelijk maken voor uw eigen groep.

Vanaf mei 2017 is er een Free English version. Hiervoor is het alleen nodig dat u zich inschrijft, een emailadres en wachtwoord aanmaakt. Iedere maand is er een artikel. In 2018 verschijnt Dynamics Top magazine. Een betaald Engelstalig online magazine met top homeopaten uit de hele wereld als auteurs.

Bij de start, april 2017 omvat het online blad

  • een archief van de meeste artikelen in Dynamis 1 tmt 88
  • een editie van Dynamics 89, de eerste online versie met Nederlandstalige artikelen. En als extra een aantal Engelstalige artikelen (klik op het taalvlaggetje rechts boven om die te zien)
  • het archief van het blad Simillima, dat Kees Dam en Yvonne Lassauw in 1991 en 1992 uitgaven.
  • Uitgebreide zoekfuncties om artikelen te vinden op trefwoorden